FILIP KORAĆ SE VRATIO U SRBIJU: Saradnik Luke Bojovića prekinuo "izgnanstvo"

Autor:

Hronika

08.05.2018

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Korać, jedan od najbližih saradnika Luke Bojovića, koji robija u Španiji, posle pet meseci "izgnanstva" vratio se u Srbiju, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Republika
Filip Korać organizovao nerede na 156. večitom derbiju

Korać je posle nereda na 156. fudbalskom derbiju Zvezde i Partizana sredinom decembra 2017. godine nestao iz Srbije i od tada se nije znalo gde boravi, kaže dobro obavešteni izvor Srpskog telegrafa. Pre pet dana vratio se u zemlju.

Korać je zemlju napustio nakon optužbi da je angažovao hrvatske huligane da izazovu nerede na derbiju

- Sumnja se da je Korać organizovao i angažovao huligane iz Hrvatske koji su izazvali tuču na južnoj tribini krajem prošle godine. Pretpostavlja se da se zbog tih spekulacija na nekoliko meseci i sklonio iz Srbije - priča naš sagovornik.

Korać je nakon incidenata medijima slao pisma u kojima je demantovao da ima bilo kakve veze sa neredima, ali je ipak rešio da neko vreme provede van zemlje.

Posle nereda na derbiju, iza rešetaka su se našla šestorica državljana Hrvatske koji su priznali krivicu, nakon čega su osuđeni na kazne od četiri do šest meseci zatvora. Oni, međutim, nisu želeli da otkriju da li ih je neko angažovao.

Osim kroz veze sa Bojovićem, Filip Korać je često spominjan kao osoba bliska ozloglašenom "škaljarskom klanu", koji se na teritoriji Crne Gore, ali i Srbije sumnjiči za najteža krivična dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading