BOKSOVAO ME U STOMAK DOK NISAM PROKRVARILA: Iskaz trudnice kojoj je muž ubio nerođenu bebu

Autor:

Hronika

09.05.2018

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Molila sam ga da me ne udara i da me vozi u bolnicu, ali nije hteo, kaže Tanja M. (38), koju je u devetom mesecu trudnoće pretukao Nenad Bondarenko (42)

RepublikaFoto: pixabay.com/Ilustracija

- Nenad me je šutirao i udarao pesnicama u stomak. Mnogo me je bolelo, prokrvarila sam - rekla je na saslušanju Tanja M. (38) iz sela Beranje kod Požarevca, koju je pijan brutalno pretukao nevenčani suprug Nenad Bondarenko (42) zvani Munđa. Nesrećna žena je od zadobijenih povreda izgubila bebu u devetom mesecu trudnoće, a nasilnik je uhapšen.

Carski rez

- Skočio je na mene, udarao me je po celom telu. Kad sam pala, nastavio je da me mlati, šutirao me u stomak dok je na nogama imao cipele. Molila sam ga da prestane. Kad sam videla da krvarim, preklinjala sam Nenada da me odveze u bolnicu, ali on nije hteo. Rekao mi je da nema čime da me vozi - ispričala je potresena Tanja N.

Teško povređena žena je sledećeg dana primljena u bolnicu, a u medicinsku ustanovu odveo ju je suprug-monstrum zajedno sa svojim ujakom.

- Tanja M. je hitno pregledana, ali bebi, nažalost, srce nije kucalo. Odmah je urađen carski rez, ali je njena nerođena devojčica, nažalost, već bila mrtva - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Kako dodaje, lekari su o celom slučaju obavestili policiju koja je odmah krenula u potragu za nasilnikom.

- Bondarenko, čim je smestio suprugu u bolnicu, otišao je u selo i žalio se da mu je ćerka umrla na porođaju. Pričao je da mu je veoma teško i da mora da skuplja novac za sahranu. Hvatao je ljude na saosećanje, pa im je tražio da mu kupe pivo za pokoj duše preminule bebe - kaže naš sagovornik.

Bondarenko po selu pričao da mu je ćerka umrla na porođaju, pa tražio od komšija da mu kupe pivo

Bondarenko je predveče otišao na slavu kod prijatelja, gde su mu i stavljene lisice na ruke.

Pare trošio na piće

- Policajci su odmah po prijavi porodičnog nasilja pokucali na vrata nasilnikove kuće, ali ga tamo nisu zatekli. Pronašli su ga u dvorištu jednog komšije, a ljudi su ostali u šoku kad su čuli da je prebio Tanju M. - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Meštani sela Beranje kažu da se Bondarenko često opijao i da je svaki dinar trošio na alkohol.

- Živeo je u bedi od socijalne pomoći, dok je ponekad išao i u nadnicu. Sve što zaradi i dobije dao bi za piće. Kuća mu je trošna, rođaci su mu pomagali i dali mu nameštaj da ima na čemu da spava - kaže komšija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading