PALI FRANCUZI NA GRADINI: U sedištu automobila pronađen PIŠTOLJ U ČARAPI!

Autor: Tanjug

Hronika

08.05.2018

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici su u saradnji sa policijom na ulazu graničnog prelaza Gradina, sprečili dvojicu francuskih državljana da u čarapi koja je bila sakrivena u naslonu zadnjeg sedišta prokrijumčare pištolj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zaplenjen pištolj na Gradini

Prekršaj je otkriven juče kada je na red za kontrolu odvojen „mercedes“ francuskih registarskih oznaka kojim su od Turske ka Francuskoj putovala dvojica francuskih državljana turske nacionalnosti. 

Na pitanje da li imaju nešto da prijave, putnici su odgovorili da nemaju ništa, negodujući, jer su su ih i u Bugarskoj već kontrolisali.

Međutim, prilikom detaljnog pregleda automobila carinici su u naslonu zadnjeg desnog sedišta pronašli čarapu u kojoj se nalazilo nešto nalik pištolju, navodi se u saopštenju Uprave carina.

I zaista, reč je o automatskom 9-milimetarskom pištolju nepoznate marke.

Kada su ih carinici upitali da objasne otkuda im pištolj, vozač automobila je rekao da se radi o bojevom pištolju bez okvira za municiju koji je kupio u Turskoj bez ikakve dokumentacije, a koji nosi sa sobom u Francusku, gde živi i radi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading