Ubijeni Kruševljanin bio sin ČUVENOG ZELENAŠA, koji decenijama krši zakon!

Autor: alo.rs

Hronika

08.05.2018

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kruševljanin V.S. (41) ubijen je brutalno, sa pet metaka, u Zakićevoj ulici naočigled velikog broja ljudi koji su sedeli u baštama kafića.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Sajt - Zvanični kanal
Mesto zločina u Kruševcu

Teško ranjeni muškarac davao je znake života kada je stigla ekipa Hitne pomoći, ali je ubrzo posle prijema na odeljenje hirurgije kruševačke opšte bolnice podlegao povredama, dok su dvojica napadača pobegla. 

Prema nezvaničnim saznanjima, jedan od napadača je identifikovan i poznat je policiji. Kako "Alo!" saznaje, ubijeni V. S. je sin Vojina Stankovića Ždrokinca (70), koji je sa bratom blizancem Dejanom poznat kao siva eminencija u zelenaškim krugovima Kruševca.

Braća Stanković, poznati kao braća Ždrokinci, prvi sukob sa zakonom imali su pre 48 godina, kada su opljačkali banku. Po izlasku iz zatvora otišli su u inostranstvo, a najviše vremena proveli su u Africi, gde su radili kao vojnici plaćenici.

Posle povratka u rodni grad otvorili su kladionice i "legalizovali svoj biznis". Blizancima Dejanu i Vojinu Stankoviću stavljeno je na teret da su 2. marta 2015. ubili stomatologa Milutina Rokića, sa kojim su bili porodični prijatelji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading