Otkrivamo zbog čega je ubijen Darmanović: HTEO DA OTKRIJE UBICE ĐURIČIĆA!

Autor:

Hronika

07.05.2018

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gorgija Gorg Darmanović (58), koji je likvidiran prekjuče ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu, pred ubistvo je kontaktirao i sa srpskim i sa južnoafričkim vlastima tvrdeći da zna ko stoji iza ubistva Milana Đuričića Mikija u Južnoj Africi, nezvanično saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: ewn.co.za/printscreen
Ispalili mu dva hica u potiljak

TAJNI AGENT

- Darmanović je bio dobar i sa Đuričićem i sa Dobrosavom Gavrićem, koji su se sakrili u Južnoj Africi nakon ubistva Željka Ražnatovića Arkana. On je dugo živeo i radio u Johanesburgu, gde je bio pripadnik specijalnih i obaveštajnih jedinica. Sarađivao je i sa mafijom i nema sumnje da je puno znao. Pre nekoliko dana stupio je u kontakt i sa našim i sa tamošnjim službama tvrdeći da može da pomogne u razotkrivanju Đuričićevog ubice. Nažalost, izgleda da je mafija bila brža - kaže dobro obavešteni izvor našeg lista.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Hitna pomoć, ilustracija

Darmanović je, kako pišu južnoafrički mediji, bio specijalac i pripadnik obaveštajne službe i izvor informacija za knjigu o poreskim aferama bivšeg predsednika Južne Afrike Džejkoba Zume, koja je u ovoj zemlji izazvala velike potrese. Nakon što je otkrivena ova afera, on se vratio u Srbiju, gde ga je malo ko poznavao. Darmanovićev prijatelj iz Johanesburga privatni detektiv Čad Tomas za Srpski telegraf kaže da se Darmanović nije osećao ugroženim.

- Govorio je da će se vratiti u Južnu Afriku i da više neće odlaziti. Ne znam ni zašto je otputovao u Srbiju. Znao sam ga dobro, redovno smo se čuli, a i viđali smo se dok je bio ovde. On je bio jedna srdačna i dobra osoba koja je iza sebe ostavila troje divne dece. Još sam u šoku - rekao je Čad Tomas za naš list.

Sastanak

Gorg Darmanović ubijen je u nedelju u blizini Prvog osnovnog suda u Ulici Aleksinačkih rudara. On je likvidiran sa dva hica u potiljak, a kako nezvanično saznajemo, kod njega je pronađena crnogorska lična karta i 50 evra. On je tamo došao na sastanak, ali su ga sačekala dva napadača, koja su pobegla na motoru. Na glavi su imali kacige i kapuljače. Napadače su navodno snimile kamere za video-nadzor, a policija nastavlja potragu za njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading