PORODICA KRENULA NA ĐURĐEVDAN, PA UMALO SVI DA NASTRADAJU: U teškoj nesreći poginuo dečak (12)

Autor: Alo, Republika

Hronika

05.05.2018

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Srbljanović (12) poginuo je preksinoć oko 17.30 u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu između Ljiga i Preljine, a njegovi roditelji otac Svetozar (46), majka Vesna (43) i brat P. S. (17) zadobili su teške povrede. Stanje povređenih je stabilno, nisu u životnoj opasnosti i oni su smešteni u čačansku bolnicu.

RepublikaFoto: facebook.com/NSU

Nesreća se dogodila kada su Srbljanovići krenuli u Priboj kod Svetozarevog oca kako bi proslavili Đurđevdan, prenosi Alo

Prema nezvaničnim saznanjima, do nesreće je došlo pri silasku sa autoputa. Automobil se prevrnuo na jednoj krivini i završio je na krovu.

 Vera je tek jutros saznala da Dušana nema više, Pozlilo joj je i zbog toga je intervenisala Hitna pomoć. Dali su joj nešto za smirenje - rekla je za "Alo!“ dečakova rođaka.

Ona je dodala da ništa nije nagoveštavalo tragediju, pogotovo što Svetozar važi za opreznog vozača.

- Nakon završenog posla, u četvrtak su Svetozar i njegovi krenuli kod prijatelja u Priboj. Bili su raspoloženi i bez ikakve tenzije su krenuli na put. Međutim, Vera kao da je nešto predosetila, pa je više puta tokom puta pozivala ćerku Vesnu. Vera se zabrinula kada joj se ćerka u dva navrata nije javila, pa je odmah zvala Svetozarevog oca i on joj je rekao da su imali udes. Odmah je obavešten ostali deo porodice i svi smo se angažovali da saznamo šta se dogodilo - priča dečakova rođaka.

Prema njenim rečima, od lekara iz bolnice je saznala da je Dušan nastradao, a da su ostali povređeni.

- Kada je čuo za nesreću, rođak Neša je odmah seo u auto i otišao da vidi može li šta da pomogne, a mi smo se ovde organizovali i obavljamo sve što treba. Tek jutros smo čuli da je Vesna saznala da je ostala bez sina i nemojte me pitati kako je. Vesnina majka se veoma loše oseća i od šoka i tuge ne može da se oporavi, stalno plače i doziva Dušana - prokomentarisala je rođaka.

- Ne znam kako je došlo do nesreće. Velika je ovo tuga. Oni su divna porodica - kroz plač je rekla njihova bliska rođaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading