Dečak kojeg je otac silovao u Knjaževcu POKUŠAO DA SE UBIJE u školskom dvorištu

Autor: alo.rs

Hronika

03.05.2018

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog svega što mu se dešavalo, dečak je prošle godine u školu poneo nož i pokušao da se ubije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Više javno tužilaštvo u Zaječaru odredilo je pritvor do 30 dana B. V. iz okoline Knjaževca zbog postojanja osnovane sumnje da je silovao rođenog sina. On se tereti da je u više navrata od 2015. do 2016. silovao svog maloletnog sina, koji sada ima 13 godina.

Do pre izvesnog vremena, sin je ćutao o svemu, ali je onda sve ispričao jednoj osobi koja je jezivu priču sina prijavila policiji. B. V. je razveden, a sin živi sa majkom u Knjaževcu. Kod oca je odlazio u posetu, piše Alo.

Za slučaj se saznalo 2017. kada je dečak u školu poneo nož i pokušao da se ubije u školskom dvorištu. Mališani su videli kako drži nož u ruci i pozvali nastavnike koji su mu oduzeli sečivo.Školski psiholog je odmah razgovarao s njim kao i službenici Centra za socijalni rad u Knjaževcu. Dečak je tada ispričao da ga je tata neprekidno tukao i da ga je navodno više puta silovao u kupatilu dok ga kupao. Požalio se tada da ne želi da živi s njim.

Posle incidenta, ocu je sudski zabranjen pristup vanbračnoj supruzi i sinu dok je istovremeno trajala istraga.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Posle pokušaja samoubistva, majka i sin su smešteni u Sigurnu kuću u Nišu gde su proveli mesec dana. Odatle su se vratili u Knjaževac, gde ih je primio stric dečakove majke, kod koga i sada žive. Meštani kažu da su majka i sin živeli sa ocem monstrumom u knjaževačkom selu i da su trpeli neviđenu torturu.

- Poznajemo B. V. kao neviđenog nasilnika. Tukao je mališana, bukvalno od kako je dete prohodalo. Dečak nam je pokazivao tragove kaiša po butinama i telu, a to se događali iz godine u godinu. Tukao je i suprugu koja je uvek bezuspešno pokušavala da odbrani mališana. Udarao ga je motikama i to često po glavi - pričaju meštani iz sela.

Jedna baka, stara oko 70 godina kaže da je B. V. i nju prebio.

- Imala sam strašne modrice po telu, a celu baštu mi je isprskao "totalom", otrovnim sredstvom, koje sve biljke uništava u korenu. U svađi je sa mnogima u selu. Nezgodan je čovek i mnogi ga se plaše - priča starica.

Majka dečaka, ne radi nigde i živi od socijalne pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading