HOROR U SMEDEREVU: Majka se drogirala i prostituisala pred decom!

Autor: blic.rs

Hronika

02.05.2018

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici MUP-a u Smederevu uhapsili su A. N. (34), zbog sumnje da se pred maloletnim sinom i ćerkom intravenski drogirala i prostituisala, a dečak se jednom prilikom i ubo na igle koje je osumnjičena prethodno koristila prilikom konzumiranja narkotika!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ona se sumnjiči i da je maloletnog sina primoravala da krade. Osim toga, protiv nje je policija podnela krivične prijave za zanemarivanje i zlostavljanje maloletnog lica. Osumnjičena je uz krivičnu prijavu privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.

A. N. je jedna od 36 osoba uhapšenih prethodnih dana u akciji MUP-a koja je bila usmerena na suzbijanje opšteg kriminaliteta. Osumnjičeni uhapšeni u tim akcijama terete se za krivična dela iznuda, nanošenje teških povreda, ugrožavanje sigurnosti, prinuda, proganjanje, zlostavljanje i mučenje, obljuba nad nemoćnim licem, obljuba nad detetom, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, nedozvoljene polne radnje.

Akcija je sprovedena u nizu gradova širom Srbije, od spomenutog Smedereva preko Zaječara, Kragujevca, Kikinde do Pančeva, Niša i Leskovca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading