(FOTO) Zaplenjene tablete za potenciju na Horgošu

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

30.04.2018

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na graničnom prelazu Horgoš tokom vikenda sprečeno je krijumčarenje oko 200 tableta za potenciju, saopštila je Uprava carina.

RepublikaFoto: Uprava carina
Zaplena tableta za potenciju na Horgošu

Carinici su u saradnji sa policijom u dva navrata sprečili pokušaj krijumčarenja, a prvi put u "mercedesu“ nemačkih registarskih oznaka koji je iz Srbije ka Nemačkoj vozio državljanin Bosne i Hercegovine sa prebivalištem u Holandiji.

Kada su otvorili gepek, carinici su na mestu predviđenom za rezervnu gumu, u putnoj torbi koja se nalazila ispod ličnih stvari vozača, pronašli veću količinu gelova za potenciju "kamagra“.

Takođe, kod vozača je pronađeno blizu 1.500 kesica oralnog gela od 100 miligrama.


Kako se navodi, prilikom pregleda saobraćajnih isprava vozača, ustanovljeno je da se broj šasije u dokumentima ne podudara sa brojem šasije na automobilu.

Protiv vozača su podignute krivične prijave zbog krijumčarenja sredstava za potenciju i falisfikovanja dokumenata.
Foto: Uprava carina


U saopštenju se dodaje da je još jedan putnik pokušao da pređe granicu sa neprijavljenim sredstvima za potenciju. 

Naime, tokom kontrole autobusa švajcarskih registarskih oznaka na relaciji Svilajnac - Bern, u torbi 35-godišnjeg srpskog državljanina pronađena je veća količina tableta i gelova za potenciju "kamagra“, "levitra“ i"kobra“.
RepublikaFoto: Uprava carina


Reč je o više od 200 gelova“ i oko 50 tableta od 100 mg "kamagre“, skoro 30 tableta od 20 mg "levitre“ i 15 tableta "kobra“ od 120 miligrama.

Protiv putnika je podignuta je krivična prijava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading