HAOS: VLASNIK HOTELA PRESTIŽ OPET HTEO DA SE UBIJE ZBOG DUGA ČUMETU

Autor: Republika

Hronika

30.04.2018

07:26 >> 10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Radovanović, vlasnik hotela "Prestiž", ponovo preti da će skočiti sa krova, nakon što su se pojavili sudski izvršitelji sa policijom.

Foto: Republika.rs
Preti da će da se ubije

- Ko krene ka vratima, kraj je, ja više ovo ne mogu da trpim. I nemojte ništa više da pričate i da pokušavate da pregovarate, ja sam sve već rekao - dobacio je Radovanović koji je ponovo obukao majicu sa likom Aleksandar Vučića.

Međutim, ubrzo je na lice mesta došao pregovarač koji je Radovanovića uspeo da ubedi da se smiri i siđe sa krova.

Radovanović je i pre nedelju dana pretio samoubistvom, ali je sa krova tog hotela ipak sišao nakon višesatne drame, u koju su bili ukjlučeni policija, vatrogasci i hitna pomoć.

Radovanoviću preti iseljenje zbog duga od navodno 300.000 evra. 

Hotel "Prestiž" postao je predmet spora između Radovanovića, koji je pozajmio novac od Dragana Silića, a kao garanciju da će isplatiti dug naveo je hotel. Silić je novac pozajmio od Novaka Buhe, starijeg brata Ljubiše Buhe Čumeta, bivšeg vođe "surčinskog klana", i dao ga Radovanoviću u zamenu za pravo ubiranja zarade od hotela u slučaju da mu ne vrati pare. Radovanović tvrdi da je pozajmio 300.000 evra, a da se od njega traži da vrati 916.000!

- Dragan Silić i Novak Buha zajedno sa izvršiteljkom, mimo zakona, pokušavaju da otmu moju imovinu i imovinu moje dece. Postupak za iznudu i zelenašenje koji se vodi protiv Surčinaca traje više od tri godine. I dok se vodi postupak protiv mene, oni paralelno pokušavaju nasiljem da mi otmu imovinu - kaže Radovanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading