Stranac zaveo devojčicu iz Srbije da bi joj PRODAO ORGANE!

Autor: Republika

Hronika

29.04.2018

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preko aplikacija na mobilnom telefonu stranci vrbuju maloletne devojčice i ugovaraju sastanke, sve to uz takvu manipulaciju da devojčica nakon nekoliko meseci dopisivanja poveruje u reči osobe koju ne poznaje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Devojčica se jedva izvukla iz kandži monstruma/Foto: Ilustracija

Slučaj na koji su ukazali roditelji jedne tinejdžerke otišao je dotle da se devojčica čak složila da njeni organi budu prodati, pa makar i umrla ako je to neophodno za njihovu ljubav.

Naime, prestravljeni roditelji jedne devojčice iz Srbije tvrde da su svom detetu u telefonu našli poruke od kojih im se kosa digla na glavi.

- Naše dete se preko aplikacije i neke igrice na telefonu dopisivalo nekoliko meseci s čovekom koji je iz inostranstva. U porukama su na početku izlivi nežnosti do te mere da bi se moglo zaključiti da ljubav među njima cveta. Međutim, listajući poruke shvatili smo da ta osoba manipuliše našim detetom, koje mu je, nažalost, otkrilo sve svoje podatke, pa čak i mesto gde živi - pričaju zabrinuti roditelji.

Oni dodaju da to nije najstrašnije što su otkrili.

- U kasnijim porukama taj čovek planira da se oni vide, naravno, bez našeg znanja. Naša ćerka mu do te mere veruje da je spremna da slaže roditelje i tajno se sretne sa njim. Pominju, venčanje, ali ono što je nas najviše zabrinulo jeste manipulacija kojom je naše dete ubedio da je normalno da bude kidnapovana. Ljubav je do te mere jaka da ona pristaje i da bude ubijena i da on čuva delove njenog tela - uveravaju očajni roditelji.

Prema njihovim rečima, a i porukama koje su dali novinarima na uvid, čovek koji se dopisivao sa njihovom ćerkom deluje kao dosta zrela osoba, ali se predstavlja kao tinejdžer i u to je ubedio devojčicu. Pored toga, na svom profilu ima samo jednu fotografiju, a kad razgovaraju preko video-linka, slika je prilično mutna pa se ne razaznaje osoba ispred kamera izgleda.

- Ali kako je dobar manipulator, ubedio je naše dete da to nije ništa strašno - kaže majka.

Roditelji su preduzeli sve neophodne mere i prijavili prepisku policiji, ali su i dalje uplašeni jer, kako su objasnili, osoba s kojom se njihovo dete dopisivalo treba ovih dana da dođe u našu zemlju.

- Mi smo prijavili policiji, koja nam je rekla da budemo uz svoje dete i prijavimo ako nam bilo šta bude sumnjivo. Međutim, naša ćerka ne deli naš strah jer je zaljubljena - kažu roditelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading