UŽAS U VRANJU: Žena umirala, lekar kasnio i došao sa 1,5 PROMILA U KRVI!

Autor: blic.rs

Hronika

29.04.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekar iz Vranja Nebojša S. (47) uhapšen je jer zbog pijanstva nije bio u stanju da pruži lekarsku pomoć ženi kojoj je pozlilo.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Doktor bio toliko pijan da nije mogao da pomogne ženi/Foto: Ilustracija

Vranjanac Časlav Stojanović, nakon što je njegovo ženi Persi pozlilo, pozvao je ekipu Hitne pomoći kako bi joj ukazali pomoć. Ekipa je prvo kasnila, a kada su stigli, bilo je očigledno da je lekar toliko pijan da nije mogao da pruži lekarsku pomoć nesrećnoj ženi, koja je ubrzo preminula.

Šokiran onim što se dogodilo, Stojanović je pozvao policiju, koja pronašla lekara u bolnici i kome je, nakon vađenja krvi i alkotesta, utvrđeno da je imao čak 1,5 promila alkohola u krvi.

Nebojša S. trenutno se nalazi u pritvoru, a na teret mu se stavlja delo neukazivanje lekarske pomoći. O događaju je obavešteno i tužilaštvo, a naložena je i obdukcija preminule žene, kako bi se utvrdilo da li je uzrok smrti nepružanje lekarske pomoći ili ne.

Osnovno javno tužilaštvo u Vranju naložilo je da se lekaru uzmu krv i urin na analizu, a da se on zadrži u pritvoru zbog krivičnog dela neukazivanja lekarske pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading