PRESUĐENO PRIPADNICIMA VOJSKE SRBIJE: Za šverc kokaina ih čeka debela kazna

Autor: Alo, Republika

Hronika

27.04.2018

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravnosnažnom presudom osuđeni su na po tri godine zatvora pripadnik Vojske Srbije Aleksandar Nikolić (27) koji je na dužnosti u zaječarskoj kasarni "Nikola Pašić", i Robert Andonovski (29) iz Negotina zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je krajem marta ove godine kod njih dvojice pronašla 564 grama najčistijeg kokaina, a njih dvojica su na sudu priznali krivicu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Kokain

Zoran Solov (28) iz Majdanpeka, koji je takođe pripadnik Vojske Srbije, treći učesnik u ovom postupku, podneo je preko advokata predlog da i on prizna krivicu, ali je taj postupak u toku, prenosi Alo

Da podsetimo, sve se desilo 21. marta.

Njih trojica su u "sitroenu ksari" vozili heroin kroz Negotin. Andonovski, koji je upravljao vozilom, prepoznao je jednog od policajaca u civilu, i očigledno uplašen, dodao gas i pokušao da izmakne patroli. Dok su bežali, jedan od vojnika iz zaječarskog garnizona bacio je deo kokaina kroz prozor vozila. Policija ih je zaustavila u Hajduk Veljkovoj ulici.

Policija je prilikom pretresa automobila pronašla i vagicu za precizno merenje, a kako se saznaje u Policijskoj upravi u Boru, droga je uredno bila spakovana u ukupno 28 paketića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading