EKSKLUZIVNO: Bojana vereniku poslala SMS, pa se ubila!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanovićeva se kobnog dana ljutila na verenika jer je otišao na njivu, a nju ostavio samu. Predveče je dobio poruku od nje, ali nije mogao ni da nasluti tragediju.

RepublikaFoto: facebook.com/Bojana Milanovic
Bojana Milanović sa verenikom Joviša Marinković

"Žao mi je što si nesrećan sa mnom. Tebe i bebu volim najviše na svetu", napisala je pripadnica Vojske Srbije Bojana Milanović (24) u SMS poruci svom vereniku Joviši Marinkoviću, a onda se ubila hicem iz lovačke puške!

Cev u ruci

Marinković, koji je takođe zaposlen u Vojsci, u trenutku tragedije bio je na dežurstvu, a verenicu je 12 sati kasnije pronašao mrtvu u svojoj porodičnoj kući u Dublju kod Bogatića. Zbog čega je Bojana u četvrtom mesecu trudnoće i samo šest dana pred svadbu digla ruku na sebe, zauvek će ostati misterija.

- Bojana i Joviša su živeli zajedno pet meseci i lepo su se slagali. Ona se, prema Marinkovićevim rečima, u nedelju naljutila na njega jer je otišao na njivu, a nju ostavio samu kod kuće. On je predveče otišao na posao, a verenica mu je poslednju poruku poslala u 19.50. On iz sadržaja SMS poruke nije mogao ni da nasluti tragediju - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Izvor: Bojana je zatečena mrtva u krevetu. Rukom je i dalje držala vrh cevi lovačke puške

Kako dodaje, Marinković je sledećeg jutra oko 8.30 u krevetu spavaće sobe zatekao mrtvu suprugu.

- Ležala je, a rukom je i dalje držala vrh cevi lovačke puške - kaže naš sagovornik.

RepublikaFoto: Srbija danas
Sahranjena uz jauke familije

Puške u ormanu

Oružje kojim se mlada pripadnica Vojske Srbije ubila u vlasništvu je njenog verenika.

- Marinković je rekao da je tri lovačke puške držao zaključane u ormanu u dnevnoj sobi, dok je ključ stajao u jednoj posudi. Njegova devojka je znala gde stoji ključ - dodaje izvor Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Natasa

27.04.2018 12:55

Kako je moguće da on sa njive nije otišao prvo kući da se spremi za posao i da vidi kako mu je žena ... Šta?? Sa njive je otišao da dežura -!!!! .. Jadna žena ???

Olja

27.04.2018 19:41

@Natasa - Nigde ne piše da je odmah sa njive otišao na posao, već da je predveče otisao na posao, a poslednju poruku od nje dobio u 19:50 časaova.