ZAUSTAVLJEN ZBOG SMS, A SAD MU PRETI 48 GODINA ROBIJE: Beograđanin uhapšen s drogom u Koloradu

Autor:

Hronika

24.04.2018

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanin Nenad Steljić (30), koji živi u Majamiju, uhapšen je tokom vikenda u Koloradu, a ono što je počelo kao saobraćajni prekršaj može da se završi višedecenijskom robijom za njega! Sve je počelo na auto-putu kada je saobraćajni policajac primetio da Steljić kuca poruke na mobilnom dok vozi, a okončano je hapšenjem zbog šverca 70 kilograma marihuane i optužbom za podmićivanje jer je Steljić policajcu ponudio nekoliko kilograma droge da ga pusti!

RepublikaFoto: www.facebook.com/Stell Ne
Treba da plati 25.000 dolara za kauciju: Nenad Steljić 

- Osumnjičeni je kucao poruku na mobilnom telefonu dok je vozio i približavao se velikoj raskrsnici. Stigao sam ga i zaustavio, a kada sam prišao kolima, osetio sam jak miris sirove marihuane, koji je bio prikriven osveživačem za kola - napisao je saobraćajac u izveštaju koji su objavili američki mediji.

Na pitanje da li poseduje marihuanu Steljić je prvo odgovorio odrično, a onda priznao da je zapalio džoint u kolima. Policajac nije poverovao i prilikom pretresa pronašao je nekoliko kesa za đubre u kojima je bilo skoro 70 kilograma marihuane!

Nenad Steljić prevozio je 70 kilograma marihuane, a policajcu je ponudio nekoliko kilograma da ga pusti

- Pitao me je da li snimam razgovor, a onda rekao: "Zašto ne isključiš to". Potom mi je kazao: "Ostaviću ti nekoliko kilograma, a ti možeš samo da me pustiš da odšetam" - svedočio je policajac.

Steljić je zadržan u pritvoru i određena mu je kaucija od 25.000 evra u kešu. Prema pisanju američke štampe, prete mu maksimalne 32 godine zatvora za trgovinu drogom i dodatnih 16 za podmićivanje policajca!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading