KRVAVI OBRAČUN U MIRIJEVU: Izašao iz zatvora, pa zbog devojke ranio dvojicu!

Autor:

Hronika

24.04.2018

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar P. (30) uhapšen je zbog sumnje da je hicima iz pištolja ranio Ivana A. (31) u beogradskom naselju Mirijevo. Obračun se dogodio u noći između ponedeljka i utorka oko 4.30, a osumnjičenom su lisice na ruke stavljene samo nekoliko minuta nakon što je povukao oroz.

RepublikaFoto: pink.rs/printscreen
Petar P.

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, pretpostavlja se da su se dvojica mladića, koja se odranije poznaju, najpre posvađali, da bi napadač u jednom trenutku izvadio oružje.

- Petar P. je posle pucnjave seo u ukradeni "pežo" i pokušao da pobegne. Međutim, policajci su ga ubrzo presreli, pa je završio iza rešetaka. U automobilu je pronađen i revolver iz kojeg je Ivana A. ranio u nogu. Motiv napada biće utvrđen daljom istragom. Povređeni mladić je, takođe, odranije poznat policiji - priča naš sagovornik.

Kako dodaje, Petar P. je nedavno izašao iz zatvora, a za njim je bila raspisana poternica i zbog pokušaja ubistva sredinom aprila ove godine.

Petar P. pokušao da pobegne ukradenim pežoom, ali ga je policija presrela i stavila mu lisice na ruke

- Osumnjičeni je, kako se pretpostavlja, 17. aprila u baru u Ulici braće Jugovića nožem izbo muškarca (32) i teško ga povredio. Ranjeni je sa ubodima po stomaku prevezen u bolnicu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: pink.rs/printscreen
Mesto zločina u Mirijevu

Petar P. će, uz krivične prijave kojima se tereti za pokušaj ubistva, nanošenje teških povreda, nedozvoljeno držanje oružja i krađu kola, biti priveden u tužilaštvo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading