MONSTROUZNO: PSIHIJATRI POSTAVILI DIJAGNOZU IGORU SRBINU, PUTINOVOM VOJNIKU!

Autor: Republika

Hronika

23.04.2018

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Psihijatrijski veštaci uradili su procenu Igora Vaclavića (37) iz Subotice, poznatijeg kao Igor Srbin, serijskog ubice koji je oduzeo živote mnogima u Italiji i Španiji. Od dijagnoze koju su mu postavili proći će vas žmarci.

RepublikaFoto: twitter.com/Alfonso_Egea
Igor Vaclavić

On se od decembra nalazi u zatvoru "Zuera" u Saragosi, a italijansko tužilaštvo je protiv njega podiglo optužnicu za čak 11 krivičnih dela, među kojima su i ubistva i pokušaji ubistva, a u Španiji u toku istraga za još 12 krivičnih dela.

Igora su nedavno posetili psihijatri. Njihov zaključak je jeziv!

- On je notorni lažov. Čovek koji je celi život proveo u fikciji, po ugledu na filmove. Većina onoga što je Igor pričao o sebi i svom životu jeste laž. Jedina istina o njemu je da je rođen kao Norbert Feher 1981. u Subotici. On je tamo bio osuđen na 11 godina zatvora zbog više krađa i silovanja, zbog čega je 2006. pobegao u Italiju, gde se odao kriminalu - prenose španski mediji.

Koristio je čak 23 različita identiteta, čak priča da je bio pripadnik elitne vojne jedinice Vladimira Putina.

- On je zapravo imitirao život 23 čoveka. Recimo, identitet Igora Vaclavića je ukrao od svog bivšeg cimera iz italijanskog zatvora. Iza rešetaka je upoznao i Ivana Kazlavića, koji je bio snajperista ruske vojske. Priča ruskog snajperiste ga je toliko fascinirala da je po izlasku iz zatvora odlučio da uzme njegov identitet. Na osnovu priče cimera predstavljao se kao profesionalni vojnik, koji je boravio u Sibiru u nemogućim uslovima. Priča da je bio pripadnik ruske paravojne jedinice i Putinov vojnik i ubica, zadužen za ubistva najopasnijih kriminalaca, plod je njegove mašte - zaključili su veštaci.

Srbin je u svojim lažima otišao toliko daleko, da je na članku istetovirao brojeve, koje je kasnije sam obrisao, tako što ih je ogulio nožem.

- Obrisanu tetovažu je pokazivao onima koji nisu verovali da je bio sibirski vojnik. Nevernim Tomama je govorio da je tetovažu morao da ukloni kada je pobegao iz vojske, pošto je ubio pogrešnu osobu. Oko ručnog zgloba je stalno imao vezano oružje, a to je pravdao profesionalnom deformacijom, pošto pravi vojnik uvek mora da bude spreman na život ili smrt - rekao je izvor medijima, a prenose naši mediji. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebojša

23.04.2018 08:37

On je samo rođen u Srbiji, a Srbin može a bude na SVETI NIKAD a možda ni tada. Zna se ko su mu i otac i majka i na se i ime i prezime Norbert Feher, prema tome nije tačno da je Srbin. A još je sramnije u podnaslov staviti Putinov vojnik.