DA SE NAJEŽIŠ: Ovom porukom se brat oprostio od ubijenog dilera Luke Radulovića!

Autor: Republika

Hronika

23.04.2018

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Radulović (37) ubijen je u noći između utorka i srede u kafani "Ispod mosta", a sahranjen je na groblju Orlovača. Opelu i sahrani prisustvovalo je više stotina ljudi.

RepublikaFoto: instagram.com/lukaaradulovic
Ubijeni Luka Radulović

Nakon sahrane, oglasio se Lukin brat David emotivnom porukom na Fejsbuku. 

- Iz čistog srca, za mog brata Luku. Danas sam na moju veliku žalost, ispratio moga brata u neke rajske doline! Luka je ubijen s' leđa, kukavički, bez ikakvog razloga, ali ja ovako neutešan molim sve njegove prijatelje da se nikome ne svete i apelujem da čuvaju sebe, jer će tako na najbolji način sačuvati svoje porodice! Novo krvoproliće neće vratiti moga brata, niti mene učiniti srećnijim! Verujem u policiju, u zakon i sudstvo, verujem da će se počinilac pronaći i da ce odgovarati u skladu sa krivičnim delom koje je napravio! Ubio čoveka bez ikakvog razloga! Hrišćanski je praštati, a ne mrzeti, i zato molimo se svi dragi prijateji za Lukinu dušu i palimo sveće za njega! Moj brat je pre svega bio dobar čovek, voleo je život! U duši je bio pravi dečak, u kafani pravi boem.

Čuvao je i poštovao, pomagao svim svojim prijateljima, bio iskren svakome u lice rekao ono što misli! Volela su ga mala deca kao i sve vrste malih slatkih životinjica, voleo je da se sa njima igra i mazi, bio je baš pažljiv i brižan... Žao mi je što stotine njegovih medalja i osvojenih prvenstava prvaka države u skoro svim uzrasnim kategorijama, šampion Balkana kao i osvajanje velikih medalja na međunarodnim takmičenjima nisu zauzimale toliko medijskog prostora kao sve ovo sto se sada piše, što uspesi jednog vrhunskog sportiste nikad nisu došli na red! Bio je oličenje hrabrosti i čestitosti, moj oslonac i moja snaga! Zato, kada bih se opet rodio, opet bih njega izabrao! Njegove oke, njegove šape i njegov zagrljaj, koji je najdivniji trenutak i najiskreniji osećaj za ceo život, zauvek će živeti u meni! Dok se ne sretnemo negde na nekom boljem mestu!

Oprosti mi na svemu, ako sam bio ponekada grub, i nisam bas uvek imao razumevanja, bile su moje najbolje namere za tebe, moj bato. U stomaku smo se zajedno začeli, majka i otac su nas sa puno ljubavi podizali....predivno smo rasli u prelepoj porodičnoj atmosferi, sa vaspitanjem hrišćanske dece!...naše igre i nestašluci su najdivniji trenuci mog života. Takvi trenuci će se ponovo desiti, srešćemo se ponovo u nekim drugim trenucima, u nekim lepšim dolinama, ponovo trčati, trenirati, i boriti se zajedno, do tada moj bato počivaj u miru. Neka te anđeli čuvaju!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading