(VIDEO) RASVETLJENA OTMICA! Uhapšeni imali gomilu oružja kod sebe!

Autor:

Hronika

22.04.2018

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajedničkim operativnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave kriminalističke policije i policijskih uprava u Beogradu, Kraljevu i Kragujevcu rasvetljena je otmica pedesetogodišnjeg muškarca i uhapšene dve osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su počinile ovo krivično delo.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Akcija hapšenja otmičara

Sumnja se da su Z. J. (48) iz Kuršumlije i I. S. (43) iz Beograda, 17. aprila ove godine na području Raške oteli oštećenog, odveli ga u kuću na području Aranđelovca, a potom tražili otkup. Policija ih je uhapsila u Beogradu prilikom primopredaje novca. 

U pretresu vikendice I. S. pronađeni su pištolj, lovački karabin i 16 komada municije, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija. 

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Exs

23.04.2018 12:32

Prehladiće mu se butag na ladnom betonu