CRNOGORCI UBILI LUKU ZBOG 120 KG DROGE?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo Luke Radulovića (37), dilera droge koji je postao poznat nakon što je bentlijem presekao kolonu predsednika Vučića, naručila je kriminalna grupa iz Crne Gore, saznaje Srpski telegraf. Motiv su dug i cinkarenje!

Foto: instagram.com/lukaaradulovic
Luka Radulović

Pretili mu

- Radulović je jedno vreme sarađivao sa jednim crnogorskim klanom i saradnja je bila na najvišem mogućem nivou. Nabavljao je od njih drogu koju je kasnije preprodavao na našem tržištu. Navodno im je ostao dužan veću sumu novca, koju nije mogao da vrati. Crnogorci su mu pretili ubistvom ukoliko ne vrati novac, ali on očigledno nije shvatao pretnje ozbiljno - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Ova kriminalna grupa iz Crne Gore, kako dodaje naš sagovornik, imala je još jedan motiv da ubije Radulovića.

- Radulović je pre samo mesec dana sklopio sa Tužilaštvom za organizovani kriminal sporazum o priznanju krivice, koji je prihvatio i Specijalni sud. On je tada pravosnažno osuđen na tri godine zatvora, a u zamenu za istu ocinkario je dvojicu dilera koji su početkom februara uhapšeni sa više od 120 kilograma marihuane - kaže izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Kafana u kojoj je ubijen Radulović

Tada su, prema rečima našeg sagovornika, uhapšeni Crnogorac Aleksandar Knežević (26) i Lazar Proroković (23) iz Srbije. U stanu na Vračaru, u kojem su boravili neprijavljeni, pored marihuane, policija je otkrila i 10.000 tableta ekstazija, amfetamin u prahu, dva pištolja, sprave za pakovanje narkotika, kao i veću količinu novca.

- Droga je pripadala crnogorskom klanu koji, kako se sumnja, nije hteo tek tako da pređe preko gubitka koji su imali - dodaje naš sagovornik.

Ubistvo u punoj kafani

Podsetimo, Radulović je ubijen preksinoć pred brojnim gostima kafane "Ispod mosta" u centru Beograda. Ubica je ušao u lokal, pucao Raduloviću u grudi i iskoristio pometnju koja je nastala da pobegne. Kamere su navodno snimile automobil u kojem su ga čekali pomagači i za njima policija traga.

DEBEO DOSIJE
  • Radulović hapšen zbog razbojništva
  • teretio se za ilegalno držanje oružja i droge
  • poznat policiji po nasilničkom ponašanju
  • sumnjičio se i za pokušaj ubistva
  • bentlijem naleteo na kolonu predsednika Vučića

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading