DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U ARILJU: Majka živela u KUĆI OD BLATA - bežala od sina monstruma!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

19.04.2018

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ariljskom selu Radoševo uhapšen D.M. (66) zbog sumnje da je usmrtio S.M. (94). Zločin se dogodio u ponedeljak, ali je sin tvrdio da je umrla prirodnom smrću.

RepublikaFoto: pexels.com
Jezivi monstrum od sina ubio majku

Beograđanin D.M. (66) uhapšen je u sredu zbog sumnje da je ubio svoju majku Slobodanku Marković (94), koja je živela sama u domaćinstvu u ariljskom selu Radoševo. Prema nezvaničnim informacijama, ubistvo se najverovatnije dogodilo u noći između ponedeljka i utorka, ali se tek u sredu ujutru saznalo za ovaj zločin.

Dragan je u utorak ujutru razglasio po selu da je njegova majka umrla prirodnom smrću, ali pošto nikome, pa ni najbližim rođacima nije dozvoljavao da vide telo preminule, oni su o svemu obavestili policiju.

Odmah su uočene teške povrede i podlivi na telu nesrećne starice, pa je naložena obdukcija koja je pokazala da je žena ubijena, odnosno da je - pretučena do smrti. Rezultati obdukcije su pokazali da je majka imala višestruke povrede, odnosno polomljena rebra, nagnječenje bubrega, kao i povrede po grudima i glavi.

Povrede su po svemu sudeći nanete tupim predmetom, a sin ju je ubio dok je bio u teškom alkoholisanom stanju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Kuća od blata, Ilustracija

Živela u kući od blata

- Slobodanka je prethodnih nekoliko godina živela u šupi, odnosno kući od blata, jer je bežala od sina koji se pre izvesnog vremena vratio iz Beograda u rodno selo - rekao nam je jedan od njihovih komšija.

- Pred kraj zime, međutim, prešla je u veću kuću, kod Dragana, pošto se u šupi, gde nema ni struje ni vode, smrzavala. On ju je i ranije tukao, komšinice su je viđale sa modricama i tragovima davljenja, ali ona nije želela da to prijavljuje policiji i negirala je da ju je sin premlaćivao. Jednom je čak, onako stara, pobegla kroz prozor, samo da je ne ubije.

Za D.M. pričaju da se u poslednje vreme odao alkoholu, da je često bio pijan, te da je u takvom stanju bio loše naravi. Susedi dodaju da su i sami bežali od njega kada ga vide pijanog jer je znao da započne svađu, pa i da fizički nasrne na ljude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading