KRVAVE ULICE ZEMUNA: BRAT BRATU ZARIO NOŽ U LEĐA!

Autor: Tanjug

Hronika

19.04.2018

06:38 >> 07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dve saobraćajne nesreće koje su se dogodile u Beogradu povređene su dve osobe, a sinoć je u Zemunu nožem ranjen muškarac, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ranjen mladić u Zemunu

Ona je agenciji Tanjug rekla da se ubadanje nožem dogodilo u 20:30 časova na uglu Dobanovačkog puta i Ugrinovačke ulice u Zemunu.

Kako nezvanično saznajemo u pitanju je porodična nesreća u kojoj je L.S (24) kuhinjskim nožem zadao više uboda u predelu leđa svom bratu M.S (33).

Ranjenom mladiću se ukazuje lekarska pomoć  u KBC Zemun, dok je drugi priveden u policijskoj stanici Zemun. Sledi uviđaj.

Prvi udes se desio u 20:20 časova u Ulici Prva Sutjeska 21 u Krnjači, Hitna pomoć je stigla na poziv MUP, a muški motorista star 36 godina koji je pao i lakše se povredio prevezen je u KBC Zemun.

U 21:20 časova u Ulici Gospodara Vučića 224, muška osoba je lakše povređena i u VMA je prevezena zbog istegnuća vrata.

Macura je navela da su se Hitnoj pomoći obraćali svi hronični bolesnici i da nije bilo prevage asmatičara, iako su se oni prethodno svakog dana javljali zbog promene vremena, a naglasila je da je i pored toga što je radna nedelja u toku bilo i nešto alkoholisanih osoba.

Hitna pomoć je do 07:00 časova imala ukupno 86 intervencija, od čega 16 na javnom mestu.

U toku jučerašnjeg dana Hitna pomoć je intervenisala 123 puta, od kojih 41 na javnom mestu. Bilo je pet saobraćajnih nesreća, od kojih nijedna sa težim povredama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading