Luka Radulović je ubijen - a EVO GDE SE NALAZI OSTATAK EKIPE IZ BENTLIJA

Autor: Republika

Hronika

18.04.2018

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Radulović ubijen je noćas ispred pivnice "Ispod mosta". Pre osam meseci su Luka Radulović (37), Miloš Tančev (22) i Stevan Dukić (22) naleteli "bentlijem" na automobil predsednika Aleksandra Vučića. Evo šta se dogodilo sa ostatkom Lukine ekipe, i gde se oni trenutno nalaze.

RepublikaFoto: instagram.com/lukaaradulovic
Luka Radulović, vozač bentlija

Nakon "bentli afere" su uhapšeni. Nakon kratkog pritvora, pušteni su da se brane sa slobode.

U međuvremenu su počinili druga krivična dela, a posle osam meseci dvojica su u zatvoru zbog ubistva, a jedan je ubijen.

RepublikaFoto: Republika.rs

Tančev i Dukić su privedeni 19. decembra zbog sumnje da su ispred beogradskog kluba "Nana" ubili navijača "Rada", Aleksandra Savkovića (27), a obojica su i pre slučaja "bentli" i "Savković" bili registrovani kao narko-dileri i nasilnici. Poznato je i da su pored kluba "Nana" obezbeđivali prestoničke splavove "River" i "Blejvoč".

U noći između utorka i srede Radulović je upucan u Crnogorskoj 8 ispod Brankovog mosta. Preciznije, vatreni obračun dogodio se ispred kafane "Ispod mosta".

RepublikaFoto: Republika.rs

Hitno je prevezen na reanimaciju, ali je podlegao povredama. Prema nezvaničnim infirmacijama "Telegrafa", na njega je pucao nepoznati napadač koji je trenutno u bekstvu.

Napadač je navodno upucao Radulovića u stomak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading