NEZAPAMĆEN SKANDAL U ALEKSANDROVCU: Policajac sa fantomkom pljačkao kladionice i trafike

Autor: novosti.rs

Hronika

17.04.2018

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac K.M.(29), zaposlen u Policijskoj stanici Aleksandrovac, uhapšen je zbog osnova sumnje da je počinio čak tri razbojništva i jednu tešku krađu. Ceo slučaj je dodatno šokirao podatak da je pripadnik PU Kruševac iz Župe pljačkao sa fantomkom, koja je i pronađena!

Foto: Ilustracija

Sumnja se da je policajac odgovoran za tri krivična dela (dva razbojništva i teška krađa) koja je počinio na teritoriji Aleksandrovca, a da je u susednom Kruševcu odgovoran za jedno razbojništvo.

- Prijava je bila protiv nepoznatog učinioca, ali je on otkriven. Sumnja se da je policijski službenik "operisao" od prošlog leta do 7.aprila ove godine. Bio je zainteresovan uglavnom za novac, pa su mu se tako na meti našle tri kladionice i jedan kiosk. Pljačkao je uglavnom uveče - navodi izvor.

Nezvanično se procenjuje da je pričinjena šteta oko 270.000 dinara, jer još uvek nije tačno utvrđen iznos. Prema nezvaničnim saznanjima odmah nakon hapšenja u nedelju, osumnjičenom je određeno zadržavanje,a pritvor mu je određen u utorak. Osumnjičeni je, prema, takođe, nezvaničnim informacijama, priznao ono što mu stavljaju na teret.

- Pritvor je određen da osumnjičeni ne bi uticao na svedoke - dodaje izvor.

Milan Mihajlović, v.f. javnog tužioca u Brusu samo je kratko potvrdio da ovo tužilaštvo postupa u ovom slučaju, kao i da je u toku preduzimanje dokaznih radnji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading