PALA NARKO BANDA IZ NIŠA: Operisali po svetu, pomogla naša policija!

Autor: Republika

Hronika

17.04.2018

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u švajcarskom kantonu Sent Galenu u saradnji sa srpskim i austrijskim vlastima razbila međunarodnu kriminalnu bandu i uhapsila 54 osobe, od kojih 35 u Švajcarskoj.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Ilustracija

Ukupno je oduzeto više od 10 kilograma  heroina, nešto manje od kilogram kokaina, i više od 140 kilograma marihuane, ukupne vrednosti od oko pola miliona evra (582.000 evra) plus 7,800 švajcarskih franaka (6.500 evra) u gotovini.

Istraga je počela 2015. hapšenjem dva srpska trgovca drogom u Švajcarskoj. Tom prilikom policija je oduzela značajne količine heroina i novca, kao i supstance za spravljanje droge, piše telegraf. Posle toga usledilo je hapšenje još šest glavnoosumnjičenih, Srba starih između 24 i 43 godine, zahavljajući dojavi švajcarskih vlasti. Istraga je omogućila da se utvrdi da su dve uhapšene osobe pripadale međunarodnom kriminalnoj grupi čiji su članovi bili iz Niša.

Od 35 uhapšenih u Švajcarskoj, 30 je već osuđeno, dok ostalih pet, narko-bos i njegova četiri najbliža saradnika još uvek u pritvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading