UŽAS U LESKOVCU: Pretučen snimatelj Prve televizije!

Autor: b92.net

Hronika

17.04.2018

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Prve televizije napadnuta je danas u Leskovcu kada je jedan muškarac nasrnuo na snimatelja i naneo mu povrede glave.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Policija u Leskovcu traga za napadačem na novinare/Foto: Ilustracija

Novinar Danilo Mašojević i snimatelj Vladeta Urošević napadnuti su prepodne u Leskovcu pred početak snimanja intervjua sa gradonačelnikom Leskovca.

Jedan muškarac je svojim automobilom blokirao vozilo Prve televizije koje je bilo parkirano nedaleko od njegove radnje i nasrnuo je na snimatelja kojem je naneo povrede glave. 

Policija u Leskovcu uhapsila je M.J. (41) iz Leskovca osumnjičenog da je jutros napao novinara i snimatelja Televizije "Prva". On je uz krivičnu prijavu priveden zameniku Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu zbog nasilničkog ponašanja.

Policija je obavila uviđaj, a povređeni snimatelj je nakon zbrinjavanja u bolnici pušten na kućno lečenje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nemanja

18.04.2018 06:30

Malopre sam na istoj televiziji gledao o čemu pričaju. na tv-u je pretučeni napomenuo: ,,udarao me otvorenom šakom''. To se zove ,,šamaranje'', jeste napad, ali nije mogao da mu nanese ni lake povrede. Šta je sledeće, prekršajna prijava za psovanje ?