OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE: Pronađen Stefan Maksimović koji je nestao u Dunavu

Autor: D. I.

Hronika

15.04.2018

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve nedelje nakon što je nestao u Dunavu, rečna policija je pronašla beživotno telo Stefana Maksimovića (24) iz Beograda.

RepublikaFoto: pixabay.com

Leš je isplivao prekjuče kod Ade Huje. Nakon što je primetila da pluta Dunavom, policija je izvukla telo muškarca. Ono je prevezeno u Institut za sudsku medicinu kako bi se zvanično potvrdio identitet, ali i utvrdio tačan uzrok sumnje, kazali su u policiji.

Kako saznajemo, u pitanju je telo Stefana Maksimovića, koji je 1. aprila ušao u Dunav i nestao. On se na Savskom keju skinuo, ostavio na obali svoje stvari i ušao lagano u reku.

- Na snimku koji je skinut sa jedne bezbednosne kamere vidi se kako ulazi u vodu i sve više se udaljava dok potpuno nije nestao iz vidokruga - objašnjava naš sagovornik.

Stefan je, po priči njegovih drugara iz kraja, dobar mladić koji nije imao problema sa zakonom niti sa bilo kim. Kobnog dana pošao je na džoging i majci Živani, sa kojom živi u stanu na Novom Beogradu, poslao poruku da se vraća kući za pola sata. To se, međutim, nije desilo.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading