Eksplozija pred kućom porodice Dimkovski: ZAPALILI SU MI AUTO POD PROZOROM DEČJE SOBE

Autor:

Hronika

15.04.2018

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fijat punto koji je bio parkiran u dvorištu porodice Dimkovski iz Male Krsne kod Smedereva tri metra od sobe gde su u tom trenutku spavala deca od deset, osam i četiri i po godine potpuno je uništen u požaru.

RepublikaFoto: facebook.com/ Zlatan Slavica Dimkovski
Slavica i njen suprug

Plamen je, prema prvim rezultatima istrage, podmetnut. Slavica Dimkovski, vlasnica, kaže da joj automobila nije žao, ali da strahuje za decu i misli da zna ko stoji iza napada!

 3 deteta, od kojih najmlađe ima četiri godine, bila u sobi pod kojom je izbio požar

Muljao s traktorima

- Veštaci koji su došli rekli su da su kola zapaljena nekom kockom koja je podmetnuta ispod zadnjeg dela. Nije mi žao automobila, imamo i drugi, neka i njega zapale, ali plašim se za decu. Automobil je eksplodirao kada je zapaljen. Detonacija ali i sam plamen su jako uplašili moju decu i neću dozvoliti da se to ponovi - priča za Srpski telegraf zabrinuta majka koja je i rešila da se obrati medijima kako bi zaštitila svoju decu.

Moj muž je za firmu žandarma dovozio traktore koje on nikada nije platio. Prevareni prodavci sad hoće da moj muž svedoči

Po njenim rečima, oni ni sa kim u selu kraj Smedereva nisu u svađi niti zavadi, ali i ona i njen suprug Zlatko misle da znaju ko i šta se krije iza ovog napada. Kako kaže, sve je počelo još u februaru 2016. godine.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Spaljeni automobil

- Moj muž je radio kod jednog čoveka, inače pripadnika Žandarmerije, za koga je podigao kredit od 25.000 evra. Gazda mu je obećao da će mu pare vratiti u gotovini za mesec dana. Dao mu je samo 5.400 evra, a ostale pare nije. Moj muž je za tog čoveka dovozio traktore koje je on navodno kupovao. To je radio nekoliko puta tokom 2016. godine, a mašine su dovozili i još neki radnici te firme. Ispostavilo se da te traktore njegov tadašnji poslodavac nije nikada platio i da je prevario nekoliko ljudi. Sada ti ljudi hoće da moj muž svedoči. Zlatko je dao i izjavu kod notara kako je dovozio traktore i odneo tu izjavu komandiru njegovog bivšeg gazde - objašnjava Slavica Dimkovski.

Policija je pokrenula istragu o ovoj paljevini automobila, a Zlatko je odavno dao otkaz čoveku kod koga je radio. 

Šok iz banke

Nekoliko meseci pošto je Zlatko Dimkovski digao kredit od 25.000 evra, iz banke mu je stiglo obaveštenje da je dužan više od toga. Kada je otišao, ustanovio je da je, osim kredita za koji je znao, na njegovo ime podignut još jedan, na sumu od 22.000 evra. Porodica Dimkovski tvrdi da ni dinara od tog drugog kredita nije videla i da je službenik banke podmetnuo papire Zlatku, koji ih je potpisivao ne gledajući šta potpisuje. Oni sumnjaju da je taj službenik banke u dosluhu sa nekom drugom osobom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading