CRNA SRBIJO! Unuk izbo dedu nožem, pa pušten iz pritvora i OPET ŽIVI SA ŽRTVOM!

Autor: blic.rs

Hronika

15.04.2018

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan J. (18), mladić iz Ćuprije koji je pre deset dana kuhinjskim nožem ubo dedu Tomislava T. (84) u grudi, pušten je iz pritvora kući u kojoj se nalazi njegova žrtva.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mladić pušten kući kod dede kojeg je izbo nožem/Foto: Ilustracija

Tinejdžer koji je 3. aprila nakon porodične svađe nasrnuo na svog dedu, pušten je svega dan pre nego što je njegova žrtva Tomislav T. pušten sa bolničkog lečenja na kojem je bio jer ga je njegov unuk teško ranio. Da bizarnost bude veća, njih dvojica su od juče u istoj kući, a porodica ima zadatak da pazi na obojicu i drži podalje jednog od drugog.

Kako priča izvor upoznat sa slučajem, prava porodična drama odigrala se 3. aprila za ručkom, kada je Tomislav T. (84) krenuo da prebacuje Jovanovoj sestri bliznakinji što još uvek ne ume da kuva.

- Za stolom su tada sedeli Jovan, njegova sestra, otac, majka i Tomislav, koji je Jovanov deda s majčine strane. Odjednom, deda je krenuo da prebacuje devojci kako ne ume da kuva, da je takvu niko neće oženiti, nakon čega je ona uplakana demonstrativno napustila sto i otišla u sobu - priča izvor.

Prema njegovim rečima, Jovan, koji je inače jako blizak sa sestrom, stao je u njenu odbranu.

- Govorio je dedi da je ne vređa, međutim njemu je Tomislav na sve to odgovorio da je budala i psihopata. Odmah zatim obojica su ustali, krenuli da se guraju, a gurkanje je ubrzo zamenilo udaranje - objašnjava izvor.

Prema njegovim rečima, haos između dede i unuka pokušala je da spreči mladićeva majka, odnosno starčeva ćerka, međutim samo pukom srećom izbegnuta je tragedija.

- Dok je ona pokušala da stane između njih dvojice, Jovan je iskoristio trenutak nepažnje ukućana, uzeo nož za sečenje hleba koji je stajao na stolu na nekoliko centimetara od njega i probo Tomislava u grudi - priča izvor upoznat sa istragom.

Teško povređeni Tomislav srušio se istog momenta na pod, a roditelji mladića odmah su pozvali Hitnu pomoć koja je dedu hospitalizovala.

- Odmah potom, mladić je priveden i određen mu je pritvor kako ne bi uticao na svedoke - oca, majku i sestru - priča sagovornik.

Prema njegovim rečima, mladić je pušten iz pritvora po odluci sudije za prethodni postupak. Jovanov branilac Milovan Stojanović zatražio je da se obavi psihijatrijsko veštačenje mladića, a u narednim danima biće saslušana i žrtva ove porodične svađe, nakon čega će tužilaštvu biti dostavljen medicinski nalaz povreda koje je starac zadobio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading