UBIO RADNICU PUMPE ZBOG 10.000 DINARA: Evo šta se sada događa sa Flekicom

Autor: Republika

Hronika

13.04.2018

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milošu Srebriću (36) danas je potvrđena optužnica za ubistvo Kristine Kaplanović (20), radnice pumpe.

Foto: Blic
Miloš Srebrić, Flekica

Kako se saznaje, pripremno ročište zakazano je za 7. maj ove godine. Tokom istrage koja se vodila prethodnih meseci, policija nije pronašla oružje kojim je ubijena nesrećna devojka.

Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Miloša Srebrića (36) kojom ga tereti da je 25. maja prošle godine prilikom pljačke benzinske pumpe "NIS Petrola" u Velikom Mokrom lugu ubio radnicu Kristinu Kaplanović (20).

RepublikaFoto: facebook.com/Kristina Kaplanović
Kristina Kaplanović

Pljačkaš je panično pobegao u šumu bez plena, a u kasi je bilo svega oko 10.000 dinara. Njemu se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Optužnica je stigla u Viši sud 9. februara, nakon čega mu je produžen pritvor zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo u kratkom periodu.

Srebrić je uhpašen u avgustu, nakon višemesečne potrage, pod sumnjom da je prilikom pljačke pumpe pucao Kaplanovićevoj u glavu, koja je od zadobijenih povreda preminula četiri dana kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading