OTAC UPAO U BEOGRADSKU ŠKOLU I NASRNUO NA DETE: Bacao ga po klupama i nagnječio mu LOBANJU!

Autor: blic.rs

Hronika

13.04.2018

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnji i veoma težak incident dogodio se u OŠ "Veselin Masleša" na Voždovcu kada je otac jednog dečaka upao u učionicu i fizički napao osmogodišnjaka sa kojim se njegov sin prethodno sporečkao!

RepublikaFoto: pixabay.com
Jeziva nesreća u beogradskoj školi, Ilustracija

Majka pretučenog dečaka tvrdi da je sve počelo bezazlenim konfliktom na času fizičkog.

- Moj sin se umešao u koškanje dvojice dečaka. Sve je bilo verbalno i nije eskaliralo u fizički sukob. Nakon toga su pošli u učionicu da se spreme za naredni čas, a dečak koji je započeo svađu, pozvao je oca i rekao da mu je moj sin razbio usnu i lakat – kaže majka povređenog dečaka za Blic.

Ona dodaje da je taj otac došao u školu, zaobišao dežurnog nastavnika, školskog policajca i obezbeđenje, a zatim uleteo u učionicu gde je njenog sina zgrabio za majicu i "bacao po klupama".

- To su mi sve kasnije druga deca opisala, a moj stariji sin, koji ide u četvrti razred, prolazio je tuda sa svojom učiteljicom. On mi je rekao: "Mama, da ne bi moje učiteljice, on bi ga ubio". Pošto imam malu bebu i muža koji je invalidno lice, nisam mogla da dođem do škole, a tamo mi se niko nije javljao. Posle nekog vremena, oba sina su se vratila. Mlađi je bio sav razdrljen i pojavili su mu se podlivi pa sam ga odvela kod lekara – kaže majka.

Od napada, kako tvrdi, sina je odbranila učiteljica starijeg deteta koja joj je i javila da je dečak dobro. Nakon toga, oba dečaka su se vratila na čas.

- Lekari su mi objasnili da tada verovatno nije osećao bol usled adrenalina. U Tiršovoj su posumnjali na potres mozga pa su nas poslali u Urgentni centar na snimanje, a tamo smo dobili dijagnozu da dete ima nagnječenje lobanje – priča majka i kaže da je dečak sad na kućnom lečenju jer mu je naloženo mirovanje.

U školi potvrdili da se incident dogodio

- Istina je da je tokom velikog odmora jedan roditelj ušao u učionicu, gde nije smeo da bude, a da je potom došlo do izvesnog incidenta. To je prijavljeno policiji i oni će istražiti slučaj. Nakon što se policija pozabavi ovim, taj čovek će snositi određene posledice – rekla je direktorka Natalija Matić za Blic koja dodaje da je sve zabeleženo školskim kamerama.

Pretnje direktorki i učiteljici

Direktorka OŠ "Veselin Masleša" Natalija Matić posebno skreće pažnju na činjenicu da su u školi nakon incidenta održali sastanak na kome su roditelji bili prisutni, ali da su tada "pretili njoj i učiteljici".

- Najveći problem je što taj otac ni posle razgovora ne prihvata da je uradio nešto loše. To me najviše brine – kaže direktorka Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading