Dok je cela Subotica bila na nogama, nestali dečak VOZIO BICIKL!

Autor: blic.rs

Hronika

12.04.2018

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M.K. (14) iz Subotice, koji je juče oko 13 sati nestao u naselju Makova sedmica, pronašli su građani u prigradskom naselju.

RepublikaFoto: twitter.com/Igor Juric
Dečak iz Subotice nepovređen vraćen kući

Dečak je vozio bicikl u ulici 51. Divizije i Subotičani su ga prepoznali i pozvali policiju koja je odmah reagovala na njihov poziv.

U Policijskoj upravi potvrđuju da je dečak pronađen bez povreda, da je dobro i da je vraćen roditeljima koji su prethodnog dana nestanak prijavili u 21.40 časova.

Sa roditeljima je u kontaktu bio Igor Jurić, koji je na sajtu nestalisrbija.rs objavio podatke o nestalom učeniku.

 

 

- Policija je odradila dobar posao, intenzivno se tragalo za detetom i brzo su reagovali na informacije građana koji su ga pronašli. Dečak je u stanju blagog šoka. Dobro je, sa roditeljima je i trenutno razgovara sa stručnim ljudima. Nikada nije odlazio od kuće, naprotiv, bio je vezan za porodicu – kaže Igor Jurić.

M. K. je nestao kada je krenuo u školu, ali u nju nije stigao.

- Poslednji put je viđen kako vozi crni bicikl. Na sebi je imao plavu sportsku jaknu, tamno plavu trenerku i crne patike – pisalo je u opisu nestanka dečaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading