NAJMONSTRUOZNIJI SRBIN: Vaclavić se tereti za čak 11 teških zločina u Italiji

Autor: Republika

Hronika

09.04.2018

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbinu Igoru Vaclaviću, za kojim je policija mesecima tragala zbog teških zločina počinjenih u nekoliko evropskih zemalja, u Italiji se na teret stavlja čak 11 zločina, među kojima su ubistva i pljačke oružja.

RepublikaFoto: twitter.com/Alfonso_Egea

Vaclavić je u decembru uhapšen u Španiji, u mestu Turuel kod Saragose, a tom prilikom je ubio dvojicu pripadnika Civilne garde i jednog seljaka. Policija je poteru za njim počela 1. aprila prošle godine, nakon što je ubio vlasnika bara Davida Fabrija.

- Ubistva Fabrija i Valerija Verija, pokušaj ubistva i pljačka prodavnice u Ferari samo su neki od slučajeva koji se nalaze u optužnici - preneli su italijanski mediji.

Tužioci Marko Forte i Đuzepe Amato podneli su optužnicu u kojoj se Vaclavić tereti za 11 krivičnih dela, a koja mu je izneta u zatvoru Zuera u Španiji. Međutim, u Španiji istraga još traje, a sumnja se da je umešan u 23 zločina, među kojima su ubistvo policajaca i farmera, pokušaji ubistva...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading