"MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA BEZ EMPATIJE I MORALA, PONAŠA SE KAO DA JE IZNAD SUDA!" Advokat porodica ubijene dece u "Ribnikaru" o suđenju: IZJAVE OCA UVREDLJIVE ZA PORODICE ŽRTAVA!

Autor:

Hronika

06.05.2024

06:48

Izjavio je da je držanje Vladimira Kecmanovića u sudnici uvredljivo sa više aspekata.

"MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA BEZ EMPATIJE I MORALA, PONAŠA SE KAO DA JE IZNAD SUDA!" Advokat porodica ubijene dece u "Ribnikaru" o suđenju: IZJAVE OCA  UVREDLJIVE ZA PORODICE ŽRTAVA!

ST/Nemanja Pančić, Printscreen/YouTube, Privatna arhiva

Komentari (5)

Loading
Kosta

06.05.2024 09:29

Za koliko minuta na kraju je decak monstrum ubica pocinio masakr? Za 2 minuta, kako je odmah receno i iducih godinu dana objavljivano ili 7 minuta kako to sada se piše? Barem hiljadu puta je bilo istaknuto za 120 minuta!!

Alex

06.05.2024 11:39

Nikada pravda nece biti zadovoljena, ma taj izraz “pravda je zadovoljena” treba zakonom zabraniti kada je najveca tragedija ove zemlje u pitanju! Sve manje od dozivotnog drzanja u zatvorenom za zlo i maksimalnih zatvorskih kazni za to dvoje koji su stvorili i oblikovali to zlo bi bilo ruganje pobijenim andjelima i njihovim porodicama i vetar u ledja onim monstrumima koji bi mozda jednoga dana slicno da urade. Potpuno je i van pameti da ta skola jos uvek radi, od 3. maja prosle godine to vise nije skola! Ta mucna sudjenja, pa odlaganja jer se majci monstruma ne dolazi su potpuno van pameti pa se izmisli neki nebulozni razlog u koji niko ne veruje… sve je presporo i preblago prema onima koji ne zasluzuju ni trunku sazaljenja i nekakvog razumevanja, prema onima koji su na najdirektniji nacin odgovorni za ubijanje 10 neduznih osoba od kojih je 9toro dece.

Odgovori 11 3
Kosta

08.05.2024 09:34

@Alex - @Alex, koja je tvoja teorija, zasto ta ogledna skola i dalje radi?! I ja sam za to da se zatvori!

Lola

06.05.2024 21:39

Nerazumem to sudjenje roditelji ubijene dece postavljaju pitanja Kecmanovicima.Kakvo je to sudjenje!? I to se razvuklo godinu dana,svasta.

Branko

08.05.2024 12:54

Mnogi advokati i ostali lobisti stvaraju atmosferu da ubicu treba pustiti na slobodu - ako se donese dijagnoza da nije mentalno bolestan a da je krivicno neodgovoran...PRAVDA MORA DA BUDE ZASTICENA, PRAVDA MORA BITI IZVRSENA - ljudska prava ubice i njegovih roditelja ne smeju biti veca od ljudskih prava ubijenih - ako zrtve nemaju vise prava na zivot - onda i zivot ubice mora biti sto slicniji tome - lecenje u zatvorenoj prostoriji, bez citanja, igranja, zabavljanja bilo koje vrste - samo cekanje da vreme prodje i da se promaseni zivot ubice sto pre zavrsi...