DETALJI POKUŠAJA KLANJA RUSA U BEOGRADSKOM HOSTELU: Žučna svađa prethodila krvoproliću!

Autor: Republika

Hronika

05.04.2018

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski državljanin Vladimir S.(32) izboden je noćas u jednom hostelu u centru grada, oko 2.40 časova, na uglu Uzun Mirkove i Kralja Petra. Muškarac je u teškom stanju i lekari mu se bore za život.

RepublikaFoto: google maps
Uzun Mirkova i Kralja Petra

Kasapljenju je prethodila žučna svađa četvorice ruskih državljana u jednoj od soba u hostelu. Oni su, prema rečima zaposlene u hostelu, čitavo veče pili alkohol, nakon čega je došlo do sukoba, a onda i tuče.

Prema svedočenju komšija, iz stana u kome je smešten hostel čula se buka i svađa pijanih momaka.

- U jednom trenutku napolju su bili njih dvojica. Jedan je urlao i zvao pomoć na ruskom dok je ranjenik lezao na trotoaru. Mladić iz obliznje radnje je zvao hitnu i oni su ga odveli - kaže za "Blic" jedan od komšija.

 Jedan Rus je otišao sa policijom, a za napadačima se traga. Više o ovom zločinu znaće se kada policija pregleda sigurnosne snimke sa kamera iz hostela.

- Dobili smo poziv da je mladić izboden, a kada su lekari stigli na lice mesta mladić je imao vidljive povrede grudnog koša i vrata. U veoma teškom stanju prevezli su ga na Urgentni centar na reanimaciju - ispričala je Nada Macura i dodala: "Rus je u veoma teškom stanju i nalazi se na intenzivnoj nezi Urgentnog centra".

Iz MUP-a dodaju da je muškarac na licu mesta zatečen sa teškim telesnim povredama i da policija i dalje radi na rasvetljavanju ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading