Delibašić nije pušten na slobodu, izdržava staru kaznu!

Autor: Tanjug

Hronika

03.04.2018

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Delibašić, kome je u ponedeljak nakon oslobođajuće presude ukinut pritvor, nije pušten na slobodu već ide na izdržavanje ranije izrečene kazne zatvora od 15 meseci.

Delibašić ostaje u zatvoru

Delibašić je prvostepenom presudom Sprcijalnog suda u Beogradu zbog nedostatka dokaza oslobođen od optužbi da je sa pokojnim Slobodanom Šaranovićem organizovao kriminalnu grupu čiji su pripadnici po njihovom nalogu ubili Nikolu Bojovića i Miloša Vidakovića.

Portparol suda Bojana Stanković porvrdila je za Tanjug da Delibašić nije pušten na slobodu iz Okružnog zatvora u Beogradu nakon odluke o ukidanju pritvora, već je upućen u zatvor na izdržavanje stare zatvorske kazne.

Delibašić je ranije osuđen na 15 meseci zatvora zbog falsifikovanja isprava.

Pre dve godine je nakon višegodišnjeg suđenja pravosnažno je oslobođen optužbi za pljačku zlatare u Kolarčevoj ulici u Beogradu 2008. godine.

U pritvoru zvog slučaja "zlatara", pa zatim i "Bojović" bio je skoro četiri godine, nakon izručenja iz Crne Gore 2014. godine. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading