Detalji stravične nesreće u Nišu: NASTRADALO DVOJE, DVOJE U TEŠKOM STANJU!

Autor: Republika

Hronika

02.04.2018

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 18 sati u Nišu nastradale su dve osobe, Svetislav T. (1936) i Milica P. (1991). Još dve osobe su u teškom stanju i bore se za život, a jedna osoba završila je sa lakšim povredama.

RepublikaFoto: Republika.rs

Do nesreće je došlo u ulici Knjaževačkoj, kada je automobil marke "Opel astra" kojim je upravljao Stojan N. (1988) iz Huma pored Nisa, iz za sada nepoznatog razloga, izgubio kontrolu nad vozilom.

On je najpre udario biciklistu Svetislava T.  iz Niša (1936) koji se kretao istom trakom i naneo mu povrede od kojih je preminuo na licu mesta, a potom je udario sestre Milicu P. (1991) i Mariju P. (1994) iz Niša koje su bile na autobuskom stajalištu. Milica je preminula u toku noći u Kliničkom cenru Niš, a Marija ima teške telesne povrede, opasne po život.  

Vozač je takodje hospitalizovan jer je zadobio teške povrede i u komi je, a suvozač Dusan Z. (1993) zadobio je lakše povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading