STRAŠNA EKSPLOZIJA NA KARABURMI: Bačena bomba na kuću navijača Stefana Gajića!

Autor: blic.rs

Hronika

02.04.2018

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija traga za napadačem koji je sinoć bacio eksplozivnu napravu u dvorište porodične kuće koja je u vlasništvu oca navijača Partizana Stefana Gajića.

RepublikaFoto: Public
Policija traga za napadačima na Stefana Gajića

Povređenih nema, ali je napravljena veća materijalna šteta na okolnim kućama.

List piše da u porodičnoj kući na Karaburmi ne živi Stefan Gajić, već samo njegov otac Aleksandar, ali da istraga trenutno ide u smeru da je eksplozivna naprava bila namenjena upravo Stefanu.

Prema poslednjim informacijama, Stefanov otac, Aleksandar Gajić daje izjavu u policiji o incidentu koji se dogodio.

U porodičnoj kući na Karaburmi Stefan Gajić ne živi, već samo njegov otac. Na dvorišnoj ogradi i dalje je vidljiv grafit "Grobara". Policija je ispred kuće Gajića provela celu noć.

Podseća se da je Stefana Gajića u januaru 2005. godine Aleksandar Vavić, jedan od vođa navijačke grupe "Alkatraz", ranio nožem, zbog čega je u februaru 2012. godine osuđen na godinu dana zatvora.

Vavić, je u vreme izvršenja krivičnog dela bio navijač Crvene zvezde, ali je nedugo posle incidenta prešao u konkurentski tabor, pa su se tako promenili i iskazi oštećenog Gajića i drugih svedoka, takođe navijača Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading