TRAGEDIJA U BEOGRADU: Mladić podleteo pod kamion

Autor: Tanjug

Hronika

30.03.2018

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći noćas u 01.53 sata poginuo je muškarac (28) kada je kolima podleteo pod kamion sa četkama, reč je verovatno o vozilu "Gradske čistoće", rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

U Beogradu su se noćas dogodile još tri saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe povređene, uključujući dete (12).

U 19.52. sati na uglu Savske i Nemanjine muškarac od oko 50 godina zadobio je povreda glave i prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

U 22.02 na uglu Vojvođanske i Surčinske ulice povređen je pešak - dečak od 12 godina, koji je prevezen u Urgentni centar.

U 00.27 sati na kružnom toku, kod opštine Novi Beograd, muškarac od oko 53 godine lakše je povređen i prevezen je u KBC Zemun.

Hitna pomoć imala je noćas ukupno 106 intervencija, na javnom mestu 16, rekla je Macura dodavši da su se najviše javljali psihijatrijski bolesnici i sa srčanim problemima, a bilo je i tuča.

Macura je rekla i da je juče Hitna pomoć imala ukupno 128 intervencija, od čega je 47 bilo na javnom mestu i dogodile su se dve saobraćajne nezgode, nije bilo teže povređenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading