SUĐENJE ZA SMRT KARATISTE: Kamere snimile ubicu!

Autor: novosti.rs

Hronika

29.03.2018

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavku suđenja Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i Mirku Kojiću koji je u bekstvu, za pomaganje u ubistvu Vlastimira Miloševića, danas je pred Višim sudom saslušano troje svedoka. Pregledani su i snimci sa okolnih kamera koje su zabeležile ubistvo, a potom i bekstvo ubice.

RepublikaFoto: e-stock/M. JOŠIDA
Mesto zločina

Kamera sa hotela "Konstantin", prema rečima sudije, zabeležila je osobu koja trči i još jednu koja je juri. Zapravo, vidi se Milošević koji pada, a onda i ubica koji ga sustiže, stoji iznad njega i "overava" ga. Potom trči, prelazi ulicu i uleće na zadnja vrata "mazde". Na jednom od snimaka vidi se još jedan čovek, u narandžastom prsluku, koji stoji iza kontejnera, na dva metra od Miloševića.

Lice ubice, koji je imao kapuljaču, nigde se jasno ne vidi. To je potvrdio i veštak Ljubiša Božić, koji je rekao da ne može da kaže ništa o karakteristikama ubice, na osnovu snimaka.

Policajac Aleksandar Zdravković je rekao danas da je teorijski moguće kontaminirati tragove četkicom koja se višekratno upotrebljava. On je uzimao dokaze tokom uviđaja i prema njegovim rečima nikada ranije nije radio nijedan slučaj u kom se spominje Belivuk.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading