SAMOUBISTVO POD KONAC: Zastavnik ustao za posao, popio kafu, oprao sudove, pa PUCAO SEBI U GLAVU!

Autor: telegraf.rs

Hronika

27.03.2018

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarko T. (45), podoficir zastavnik koji je juče ujutru pronađen mrtav u svom stanu u Ulici Dragiše Mišovića u niškom naselju Durlan počinio je samoubistvo - pokazali su rezultati istrage.

RepublikaFoto: pixabay.com
Samoubistvo zastavnika

Međutim, ovo je jedino što je definitivno utvrđeno u ovom misterioznom slučaju samoubistva. Pažljiva pretraga stana nije dovela do otkrića eventualnog oproštajnog pisma, a svi oni koji su Žarka dobro poznavali složni su u oceni da nije nagoveštavao da će podići ruku na sebe.

Žarko je bio sjajan vojnik, učesnik ratova, a kako tvrde oni koji ga dobro poznaju, čak je i ranjavan. Šta ga je nateralo da posle svega što je proživeo na ratištima digne ruku na sebe, nepoznato je, naročito uzimajući u obzir da je bio jedini hranitelj svoje četvoročlane porodice.

- On je u 6.30 časova, ustao da se sprema za posao. Ništa nije odskakalo od dnevne rutine, obukao se, popio kafu, oprao džezvu i šolju, vratio ih na svoje mesto, a onda je ušao u kupatilo i pucao sebi u glavu. U to vreme je njegova čitava porodica bila u stanu - objašnjava sagovornik dobro upoznat sa ovim slučajem.

Zastavnik koji je službovao u niškoj kasarni "Knjaz Mihailo" sebi je presudio službenim pištoljem CZ 99. Novinari su pokušali da rasvetle misteriju obraćajući se njegovim najbližima. Međutim, njegova supruga nam je poručila da nije u stanju da govori o Žarkovoj smrti.

Iza nesrećnog zastavnika ostale su dve kćeri, jedna stara 25, a druga samo sedam godina i sin od 22. Njihove komšije za celu porodicu imaju samo reči hvale.

- Nisu bili od onih koji su se mnogo družili sa komšijama, ali su svi bili jako ljubazni. Ja obično sedim na klupi ispred zgrade u vreme kada se on vraća sa posla. Nikada nije propustio da se javi i da popriča sa mnom - kazala je jedna stanarka zgrade u kojoj je došlo do tragedije.

Poznanici porodice pominju da je zastavnik imao kredit za stan, ali da ne veruju da je to bio razlog što je odlučio da se ubije.

- Da li je to ili nije sada je svejedno. Njegovoj porodici treba pomoći, njima je sada mnogo teško i potrebna im je podrška. Trebalo bi nekako zbrinuti i njegovu suprugu i decu jer su nakon njegove smrti ostali bez prihoda - rekao je jedan Žarkov prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading