UHAPŠEN MUŠKARAC ZBOG UBISTVA ZEMUNCA NA VOŽDOVCU

Autor: Republika

Hronika

25.03.2018

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N.I. (36) zbog sumnje da je pre dve nedelje na Voždovcu ubio Blaža Đurovića (39).

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Fotografija sa mesta zločina

Đurović je ubijen 10. marta ispred svoje kuće na Voždovcu, kada je na njega ispaljeno je oko dvadeset metaka iz "škoripiona".

Ubistvo se dogodilo u Ulici vojvode Skopljanca, a napadač je ispalio više hitaca na žrtvu iz automobila u kojem je bio sa vozačem i dali su se u beg. KakNakon toga beli automobil "BMW X5" nađen je zapaljen nekoliko kilometara dalje, kao i automatska puška za koju se veruje da je korišćena u napadu.

Kako je saopštio MUP, N.I. (36) je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Ko je ubijeni Blažo Đurović?

Ubijeni Đurović je Beograđaninin poreklom iz Crne Gore.

U svom dosijeu imao je više od deset krivičnih dela, a, između ostalog, bio je sumnjičen za otmicu, iznude, razbojništva, krađe, posedovanje nelegalnog oružja... Takođe, Đurović i njegov brat pušteni su pre dve godine iz jednogodišnjeg pritvora u CZ. Ubijeni je bio zbog otmice, a brat zbog otmice i nedozvoljenog držanja oružja.

Sumnja se da se Đurović u nekoj od kriminalnih radnji koje je počinio zamerio nekome ko je po svaku cenu želeo njegovu smrt, s obzirom na to da je već tri puta pokušana njegova likvidacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading