NOVA OPTUŽNICA PROTIV ZORANA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo je počelo da priprema novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića, koji se tereti za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović (33)! Kako Srpski telegraf saznaje, nakon što je staru optužnicu sud vratio na dopunu istrage, Više javno tužilaštvo je već krenulo sa pisanjem nove, kojom će biti obuhvaćeni i njegovi pomagači!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ko će se pridružiti Zoranu?: Marjanovići

Izmanipulisali dete

Optužnica je u utorak vraćena na dopunu, a između ostalog, od tužilaštva je zatraženo i saslušanje Zoranove i Jelenine ćerke Jane (7), koja je 2. aprila bila sa njima na nasipu. Ipak, tužilaštvo ostaje pri stavu da se Jana ne saslušava, što će verovatno biti uvršćeno i u novu optužnicu.

- U sudu smatraju da bi svedočenjem dete bilo podvrgnuto bespotrebnom maltretiranju. Ona je po odluci Centra za socijalni rad Palilula ostavljena porodici Marjanović na čuvanje i svakako da je za ove dve godine mogla biti izmanipulisana da u slučaju saslušanja kaže ono što njima odgovara - objašnjava izvor Srpskog telegrafa.

Takođe, u novoj optužnici bi trebalo da se nađe i saslušanje još jednog svedoka, o čemu je Srpski telegraf pisao. U pitanju je doktorka Milana Š., koja je lečila Jeleninu majku Zoricu i koja se sa Jelenom čula neposredno pred ubistvo.

Tužilaštvo ostaje pri stavu da se Jana ne saslušava, što će verovatno biti uvršćeno i u novu optužnicu

- Pevačica je doktorki u 16.43 poslala poslednju poruku, to je nekoliko minuta pre ubistva. Tužilaštvo ju je smatralo nebitnom za slučaj, ali je sud tražio uvid u njihovu konverzaciju. Takođe, telefon pokojne Jelene biće poslat na dopunsko veštačenje - dodaje naš sagovornik.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Prikrivali tragove

Kao najbitnije u celom slučaju, novi optužni predlog bi pored Zorana Marjanovića kao glavnooptuženog trebalo da obuhvati i njegove saučesnike.

- Do sada se spekulisalo o mnogim Zoranovim pomagačima, a najčešće su pominjana imena preostalih članova porodice Marjanović, pre svega oca Vladimira i brata Miloša. On definitivno nije mogao sam da počini ovaj zločin i prikrije tragove. Ipak, ko bi uskoro mogao da mu se pridruži u CZ, drži se u tajnosti, ali nema sumnje da će vrlo brzo biti novih hapšenja - kaže naš sagovornik.

NOVA OPTUŽNICA
  • Hapšenje Zoranovih pomagača
  • Telefon na dopunskom veštačenju
  • Saslušanje novih svedoka
  • Izveštaji i dokumenta policije koja nedostaju

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading