Mrtav pijan komunalac davio svoju ženu!

Autor: Republika

Hronika

23.03.2018

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv komunalnog policajca M. B. (35) iz Valjeva podneta je prijava zbog nasilja nad frizerkom A. J, sa kojom je, kako se pretpostavlja, već duže vreme u emotivnoj vezi. Kako nezvanično saznajemo, A. J. (35) iz valjevskog sela Popučke je prijavila komunalnog policajca da je na nju fizički nasrnuo u službenim prostorijama komunalne policije u Valjevu, u Pantićevoj ulici.

Foto: Ilustracija

Utvrđeno je da je komunalni policajac bio pijan u trenutku napada, a njemu je izrečena mera zabrane kontakta i prilaska A. J.

Po našim saznanjima, do svađe između M. B. i A. J. došlo je u jednoj od kancelarija komunalne policije, u vreme dok je komunalni policajac bio na dužnosti, međutim nije trebalo da bude u službenim prostorijama, već na terenu.

- Između njih je izbila svađa u trenutku dok je M. B. u računar komunalne policije prebacivao fotografije iz službenog telefona koji je, najverovatnije, prethodno dao na korišćenje svojoj partnerki. Posle žučne rasprave, komunalni policajac je nasrnuo na svoju partnerku, a nakon toga, kako je kasnije ispričala, je davio. Žena je ceo slučaj prijavila policiji, ali je odbila da ide na lekarski pregled. Utvrđeno je da je M. B. bio u alkoholisanom stanju - navode izvori za telegraf.rs.

Komunalnom policajcu je odmah izrečena hitna mera privremene zabrane da kontaktira i da joj prilazi u trajanju od 48 časova, a nadležni sud je tu meru produžio na još 30 dana.

Načelnica komunalne policije Milica Petković je kratko rekla da je po službenoj dužnosti obaveštena o incidentu koji se dogodio u službenim prostorijama komunalne policije i da se čeka zvaničan izveštaj Policijske uprave o tom događaju, nakon čega će "postupiti u skladu sa svim zakonskim propisima".

M.B. u valjevskoj komunalnoj policiji radi od njenog osnivanja, 2010. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading