PRONAĐEN LEŠ NESREĆNE MARIJANE: Misteriozno nestala u Dunavu, sumnja se da je on gurnuo u smrt!

Autor: Republika

Hronika

23.03.2018

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Grahovac (40), pronađena je u beživotnom stanju u Dunavu kod Sremskih Karlovaca. Telo je pronašao ribar, koji je odmah pozvao policiju.

RepublikaFoto: youtube.com/index.hr
Foto: Ilustracija

S obzirom na to da je leš u fazi raspadanja zbog dužeg boravka u vodi, odmah je odnet na Institut za sudsku medicinu, a rezultati autopsije potvrdili su da je pronađena Marijana, za kojom se intenzivno tragalo mesec dana.

Nastavnica likovnog u OŠ "Miroslav Antić" u Futogu Marijana Grahovac je pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima u noći između 22. i 23. februara pala sa novosadskog Mosta slobode, a njen suprug Zoran (46) je uhapšen i nalazi se u pritvoru.

On se sumnjiči za teško ubistvo, odnosno, da je, oko jedan sat posle ponoći, gurnuo suprugu s mosta, a zatim pozvao policiju i prijavio da je ona izvršila samoubistvo.

Zoran je to negirao, uz potvrdu da su se pre toga posvađali, ali da je njegova supruga u jednom momentu zatražila da izađe iz automobila, a zatim je preskočila ogradu i skočila u Dunav.

Kako je Marijanina porodica ranije izjavila, oni nisu primetili svađe u kući supružnika, ali nisu ni verovali da je ona sama odlučila da na takav način okonča život, piše telegraf.rs.

Zoran i Marijana imaju desetogodišnju devojčicu, a on je radio u Srednjoj mašinskoj školi u Novom Sadu, kao predavač stručnih predmeta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading