DRAMA U ZATVORU U POŽAREVCU: Stražari pljačkašicu skinuli sa vešala!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Pejdo (39), poznata po tome što je pustošila frizerske salone širom Srbije i krala novčanike, pokušala je da se obesi u ženskom zatvoru u Požarevcu. Pejdova je, kako saznajemo, digla ruku na sebe jer su joj radnici Centra za socijalni rad oduzeli decu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Aleksandra Pejdo

Reagovali čuvari

Drama se dogodila 15. marta ove godine oko 17 sati, a tragediju su sprečile Aleksandrine cimerke iz ćelije, koje su alarmirale čuvare.

- Pejdova je skinula čaršav sa kreveta, vezala ga za cevi grejanja na plafonu, pa omču stavila oko vrata. Preplašene robijašice pokušale su da je odgovore od te namere, ali bezuspešno, pa su pozvonile stražarima. Čuvari su odmah upali u ćeliju i skinuli Aleksandru s vešala - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Kako dodaje, Pejdova je sve vreme plakala i ponavljala da joj nije do života jer je ostala bez dece.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Aleksandra zavezala čaršav za cevi grejanja na plafonu, pa stavila omču oko vrata

- I Aleksandra i njen suprug su u zatvoru, pa se o mališanima starala majka Pejdove. Međutim, Centar za socijalni rad odlučio je da decu oduzme od bake, što je njenoj ćerki teško palo - kaže naš sagovornik.

Aleksandra Pejdo našla se u žiži javnosti 2015, kad su društvene mreže preplavili snimci iz frizerskih salona kojima je harala. Mediji su je prozvali misteriozna plavuša, a u krađu je išla sa tadašnjim dečkom Darjanom M. Na njenoj meti našli su se saloni lepote u Beogradu i Kragujevcu, a sumnjalo se da je opustošila i lokale u Trsteniku i Vrnjačkoj Banji.

Dečko ispred lokala

- Aleksandra je radila po istom principu. Ušla bi u salon i raspitivala se o farbanju kose. Dok je ćaskala s radnicama, iskoristila bi njihovu nepažnju i krala novčanike mušterijama. Ponekad je glumila da je u drugom stanju, a znala je i da se maskira perikom - dodaje naš izvor.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Dok je Pejdova obrađivala mušterije, njen dečko ju je čekao ispred salona. On joj je navodno pomagao da ukradenim karticama podiže novac sa računa.

KAKO JE KRALA
  • ulazila u salone glumeći mušteriju
  • raspitivala se o farbanju kose
  • koristila nepažnju radnica i uzimala novčanike
  • snimile je sigurnosne kamere iz lokala

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mitar

22.03.2018 01:03

Trebali su da je puste da se obrei. Jedan manje lopov na ulici.