MONSTRUM OSUĐEN NA 11 GODINA! Silovao pastorku kad je imala samo devet godina

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

21.03.2018

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Zdravković (46) iz Bukovca kod Despotovca osuđen je na 11 godina zatvora zbog silovanja pastorke S.M. (15), potvrđeno je u Apelacionom sudu u Kragujevcu.

Foto: Ilustracija

Vladan je prvi put napastvovao devojčicu kad je imala samo devet godina u kući u Bukovcu koju je Zdravković čuvao poznaniku koji je u inostranstvu.

Drugi put je napao godinu dana kasnije, u kolima, na Badnji dan, u selu Bogova.

Viši sud u Jagodini je novembra prošle godine osudio Vladana na 15 godina zatvora, ali je drugostepeni organ smatrao da činjenice nisu adekvatno utvrđene.

Kako je Zdravković živeo u kući sa Danijelom Miladinović, majkom nesrećne devojčice, odmah po njegovom hapšenju Centar za socijalni rad izmestio je devojčicu u hraniteljsku porodicu.

- Izricanjem izvršne presude prestali su razlozi izuzimanja deteta iz biološke porodice, a kako majka Danijela nije lišena roditeljskog prava, devojčica će joj biti vraćena. U međuvremenu su socijalni radnici radili i na jačanju kapaciteta deteta i u odnosu sa biološkom porodicom, pa će S.M. biti vraćena odmah po završetku školske godine - izjavio je direktor Centra za socijalni rad u Despotovcu Radoslav Račić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading