MOTIVI SE ISTRAŽUJU: Istom vlasniku zapaljena dva automobila!

Autor: Tanjug

Hronika

19.03.2018

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva automobila u vlasništvu I. L. (42) iz Aleksinačkih Rudnika zapaljena su juče ujutro. "Ford fijesta“ je pretrpeo totalnu štetu, dok je "opelu vektri" izgorela unutrašnjost.

RepublikaFoto: ST/Ž.M.
Foto: Ilustracija

Kako pišu mediji, vozila nisu bila parkirana jedno kraj drugog, što ukazuje da je napadač dobro znao navike i kretanje vlasnika.

- "Ford“ se nalazio u Ulici Nikole Tesle, gde žive majka i sestra I. L., dok je "opel vektra" bila ispod nadstrešnice u dvorištu gde on stanuje u Ulici 7. jula. Sestra oštećenog je tog jutra najpre osetila miris paljevine, a zatim videla ugljenisanu olupinu. Pozvala je brata, koji je krenuvši od kuće primetio da gori jedan od panjeva na kojima je stajala "vektra" jer vozilo nije imalo točkove. Vatra je zahvatila vozačevo i zadnje sedište, ali se nije proširila, tako da je "vektra“ pretrpela manju štetu u odnosu na "fijestu" - kažu sagovornici iz istrage.

Policija je obavila uviđaj, a motivi paljevine se utvrđuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading