Kadet pisao kazne i DILOVAO DROGU NA SPLAVU!

Autor:

Hronika

19.03.2018

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv J. N. (22), polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, podneta je krivična prijava zbog lažnog predstavljanja. Kako saznajemo, on se tereti da je u uniformi zaustavio ženu i tražio joj novac da joj ne bi napisao prijavu za saobraćajni prekršaj iako kao polaznik na to nema pravo!

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Priveden polaznik škole

Stajao na okretnici

Premarečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, J. N. je otkriven nakon što su oficiri Uprave policije Nenad Bjelić i Vujica Cakić, koji su ga i priveli, posumnjali da diluje drogu na splavu.

- Dvojica policajaca su bila u klubu u kojem je bio i policajac u uniformi. Pomislili su da je reč o njihovom kolegi koji je zadužen za taj rejon, pa je obilazio teren. Međutim, ubrzo im se prijatelj požalio da mu je taj policajac u toaletu ponudio da kupi dva paketića s kokainom - priča naš sagovornik.

RepublikaFoto: Lična arhiva
Vujica Cakić

Pre nego što je razotkriven, J. N. (22) od jedne žene tražio pare za navodni saobraćajni prekršaj

Kako dodaje, J. N. je za to vreme izašao iz kluba, a Bjelić i Cakić su odmah krenuli za njim.

- Zatekli su ga na okretnici autobusa, na liniji 95. Upitali su ga da li kod sebe ima psihoaktivne supstance, a J. N. je počeo da beži - priča naš sagovornik.

Potraga

Prema njegovim rečima, osumnjičeni je, dok se skrivao od pripadnika MUP, najverovatnije bacio paketiće s drogom, a priveden je nakon 10-minutne potrage.

Foto: Lična arhiva
Nenad Bjelić

- Kako kod njega nije pronađen kokain, nije mogao ni da se tereti za dilovanje. Međutim, policiji se obratila žena koju je zaustavio dok je upravljala automobilom i tražio joj novac, pa se sumnjiči za lažno predstavljanje. On kao polaznik škole nema pravo da kontroliše saobraćaj, a uniformu dobija na zaduženje, što je zloupotrebio - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Nenad Bjelić, oficir Uprave policije, inače je sin Stevana Bjelića, nekadašnjeg načelnika Policijske uprave za grad Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mladen

19.03.2018 13:25

Bravo momci....Odmah nagraditi ove policajce za svoj profesionalni odnos i postupanje. Jedino ovako mozemo ocistiti sluzbu od necasnih "policajaca".

Ivana

19.03.2018 13:38

Hapsi korumpirane policajce i narko dilere, svaka čast za ovu mladu i hrabru decu koja posteno zarađuju svoje parce hleba.

Jovan

23.03.2018 23:06

Bravo za te oficire....e da je više takvih! Predstavnik zakona, budući...a sam ne poštuje zakon?!- Takav treba sutradan da brani zakon?