KRVAVA NOĆ U BEOGRADU: Mladić izboden nožem u Trgovačkoj ulici!

Autor: Tanjug

Hronika

18.03.2018

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu se protekle noći dogodila jedna saobraćajna nezgoda, u kojoj su dve osobe lakše povređene, dok je u Trgovačkoj ulici uboden mladić, koji nije vitalno ugrožen, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

RepublikaFoto: pixabay.com
Mladić izboden nožem u Trgovačkoj ulici

Prema njenim rečima, mladić - star oko 20 godina - zadobio je ubodnu ranu nožem oko 20 sati u Trgovačkoj ulici kod broja 14a, nakon čega je prebačen u Urgentni centar.

Saobraćajna nezgoda se dogodila u 21.51 sati na uglu Avalskog puta i Ulice Radojke Lakić, u naselju Beli potok, pri čemu su 53-godišnja žena i 58-godišnji muškarac zadobili lakše povrede i prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala 96 intervencija od kojih 16 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali hipertoničari, srčani bolesnici i astmatičari.

Kako je Macura navela, juče su zabeležene 154 intervencije Hitne pomoći od kojih 37 na javnom mestu, a dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda, među kojima nijedna nije bila sa teškim povredama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading